CO2.Earth Webová služba
Ochrana osobních údajů

 

Poslední aktualizace: září 20, 2015

 

Tato webová stránka s URL http://co2.earth je vlastněn a provozován společností Pro Oxygen. Pojem „Pro Oxygen“ nebo „nás“ nebo „náš“ nebo „my“ označuje Pro Oxygen, vlastníka webové stránky a provozovatele služby webové stránky.

Tato politika ochrany osobních údajů byla připravena pro uživatele internetu CO2.Earth webová služba („služba“). Zásady popisují, jak ProOxygen shromažďuje, používá, chrání a spravuje osobní identifikovatelné informace („PII“) uživatelů Služby. PII jsou informace, které lze použít samostatně nebo s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktu nebo vyhledání jednotlivce.

 

Kdy budeme sbírat informace?

 

Shromažďujeme informace od vás, když:

  • se zaregistrujete na našich stránkách
  • objednat newsletter
  • dobrovolník na pomoc s CO2.Earth projekt nebo činnost
  • aby dary

 

Jaké osobní údaje, které shromažďujeme od návštěvníků?

 

Následující základní informace mohou být shromažďovány při registraci na našich stránkách, přihlásit k odběru newsletteru, dobrovolník, nebo si daru:

  • Jméno
  • emailová adresa
  • Telefonní číslo a / nebo Skype uživatelské jméno (pokud dobrovolnictví)
  • Fyzická adresa (pokud dobrovolnictví)
  • Pokračovat nebo informaton o vašich zájmech a zkušeností (když dobrovolnictví)

Pokud dáte dar, osobní a finanční informace shromažďuje a zpracovává PayPal na webové stránce chráněné certifikátem SSL. Platby a shromažďování informací podléhají zásadám ochrany osobních údajů PayPal (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full). PayPal předává dary a základní osobní identifikační informace společnosti ProOxygen (jméno, adresa a e-mail). 

 

Jak můžeme použít vaše informace?

 

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás způsobem, který je v souladu s kontextem, když se zaregistrujete, aby nákup, přihlaste se k odběru novinek, reagovat na komunikaci průzkumu nebo marketingových, surfovat na webu, nebo použít některé další funkce webu následujícími způsoby:

  • Chcete-li přizpůsobit nebo zvýšit vaše zkušenosti na místě
  • Chcete-li poslat pravidelné zpravodaje máte předplacené
  • Chcete-li odpovědět na otázky nebo jiné komunikace vámi zahájených
  • Chcete-li spravovat webové stránky registrací a blog komentáře
  • Udržovat probíhající komunikaci pro spolupráci nebo koordinaci prací nebo projektů souvisejících s CO2.Earth

 

CAN Spam zákon

 

Aby byly splněny požadavky CanSpam jsme se dohodli na následujícím:

  • Nepoužívejte nepravdivé, zavádějící nebo předměty nebo e-mailové adresy
  • Nepoužívejte reklamu ve zprávách
  • Zahrnout naši adresu ve zprávách
  • Monitor strana e-mailové služby třetí pro dodržování
  • Umožňují uživatelům odhlásit pomocí odkazu v dolní části každé e-mailu
  • Okamžitě odstraňte uživatele od našich seznamů v reakci na požadavky na opt-out nebo odhlásit

 

Registrační informace

 

Předplatitelé Newsletter a místo o registraci mohou prohlédnout či změnit osobní údaje, které předloženy on-line.

 

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

  • Informace uložené na CO2.Earth je omezen na zástupce společnosti Pro Oxygen, kteří podepsali závazek týkající se ochrany osobních údajů a důvěrnosti a využívají infortmation pro účely Pro Oxygen, které jsou v rámci této politiky přípustné
  • Údaje vedené mimo pracoviště by ProOxygen je uložen na paměťové zařízení chráněné heslem
  • Informace o kreditní kartě nejsou shromažďovány nebo k němu přistupuje Pro Kyslík

 

Používáme "cookie"?

 

Ano. Viz Pro kyslík sušenky politika pro tuto stránku.

 

Třetí strana Zveřejnění

 

Nechceme prodávat, obchodovat, nebo jinak převádět vaše osobní údaje třetím stranám.

 

Třetích stran odkazy

 

Nechceme zahrnout nebo nabízet komerční produkty nebo služby třetích stran na našich stránkách.

 

Reklama

 

Neprodáváme ani nezobrazujeme reklamu na adrese CO2.Earth.

 

Analytics

 

Tato stránka používá Google Analytics ke shromažďování neosobních demografických a agregovaných statistik k monitorování používání stránek. Na používání těchto statistických informací se vztahují smluvní podmínky služby Google Analytics (http://www.google.com/analytics/terms/us.html).

 

Anonymní Návštěvy

 

Povolujeme anoymous návštěvníky na CO2.Earth místo.

Ctíme Do Not Track (DNT) signály a ne sledovat, rostlinné cookies, nebo použijte reklamu, když mechanismus DNT prohlížeč je na svém místě.

 

Třetí strana behaviorální sledování

 

Nechceme, aby třetí osoby behaviorální sledování.

 

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

 

CO2.Earth konkrétně neobchoduje s dětmi pod 13.

 

Poctivého informování Zásady

 

V souladu s pravidly poctivého informování zásad, budeme brát tyto citlivé kroky by mělo dojít k porušení údaje:

  • Budeme informovat dotčené uživatele e-mailem do 7 pracovních dnů.

 

Kontakt

 

Pokud máte dotazy týkající se této zásady ochrany osobních údajů, prosím kontaktujte nás.

 

Pro Oxygen
709 Yates Street, PO Box 8800
Victoria British Columbia V8W 3S3
Kanada

 

E-mail:    Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript.

Telefon: 1.250.884.6760