CO2.Earth Web služby
Ochrana osobních údajů

Poslední aktualizace: září 20, 2015

Tato webová stránka s URL http://co2.earth je vlastní a provozuje společnost Pro kyslíku. Pojem "Pro kyslík" nebo "my" nebo "naše" nebo "my" se vztahuje k Pro kyslík, majitel webových stránek a provozovatel internetových stránek služby.

Tyto zásady ochrany soukromí byl připraven pro uživatele internetových stránek služby CO2.Earth ("služba"). Politika popisuje, jak ProOxygen shromažďuje, používá, chrání a spravuje osobní údaje ("PII") uživatelů služby. PII jsou informace, které mohou být použity samostatně, nebo s dalšími informacemi pro identifikaci, kontakt nebo vyhledat jednotlivce.

Kdy budeme sbírat informace?

Shromažďujeme informace od vás, když:

  • se zaregistrujete na našich stránkách
  • objednat newsletter
  • dobrovolník na pomoc s CO2.Earth projekt nebo činnost
  • aby dary

Jaké osobní údaje, které shromažďujeme od návštěvníků?

Následující základní informace mohou být shromažďovány při registraci na našich stránkách, přihlásit k odběru newsletteru, dobrovolník, nebo si daru:

  • Jméno
  • emailová adresa
  • Telefonní číslo a / nebo Skype uživatelské jméno (pokud dobrovolnictví)
  • Fyzická adresa (pokud dobrovolnictví)
  • Pokračovat nebo informaton o vašich zájmech a zkušeností (když dobrovolnictví)

Pokud uděláte dar, osobní a finanční informace jsou shromažďovány a zpracovávány pomocí PayPal na webovou stránku chráněnou SSL certifikátu. Platební a sběr informací je předmětem ochrany soukromí PayPal (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full). PayPal předává dary a základní osobní identifikační inforation k ProOxygen (jméno, adresa a e-mail).

Jak můžeme použít vaše informace?

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás způsobem, který je v souladu s kontextem, když se zaregistrujete, aby nákup, přihlaste se k odběru novinek, reagovat na komunikaci průzkumu nebo marketingových, surfovat na webu, nebo použít některé další funkce webu následujícími způsoby:

  • Chcete-li přizpůsobit nebo zvýšit vaše zkušenosti na místě
  • Chcete-li poslat pravidelné zpravodaje máte předplacené
  • Chcete-li odpovědět na otázky nebo jiné komunikace vámi zahájených
  • Chcete-li spravovat webové stránky registrací a blog komentáře
  • Chcete-li zachovat probíhající komunikace pro spolupráci či koordinaci práce nebo projekty související s CO2.Earth

CAN Spam zákon

Aby byly splněny požadavky CanSpam jsme se dohodli na následujícím:

  • Nepoužívejte nepravdivé, zavádějící nebo předměty nebo e-mailové adresy
  • Nepoužívejte reklamu ve zprávách
  • Zahrnout naši adresu ve zprávách
  • Monitor strana e-mailové služby třetí pro dodržování
  • Umožňují uživatelům odhlásit pomocí odkazu v dolní části každé e-mailu
  • Okamžitě odstraňte uživatele od našich seznamů v reakci na požadavky na opt-out nebo odhlásit

Registrační informace

Předplatitelé Newsletter a místo o registraci mohou prohlédnout či změnit osobní údaje, které předloženy on-line.

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

  • Informace uložené na CO2.Earth je omezeno na Pro Oxygen zástupcích, kteří podepsali soukromí a důvěrnosti undertakingrequire a používají infortmation pro účely Pro kyslíku přípustné v rámci této politiky
  • Údaje vedené mimo pracoviště by ProOxygen je uložen na paměťové zařízení chráněné heslem
  • Informace o kreditní kartě nejsou shromažďovány nebo k němu přistupuje Pro Kyslík

Používáme "cookie"?

Ano. Viz Pro kyslík sušenky politika pro tuto stránku.

Třetí strana Zveřejnění

Nechceme prodávat, obchodovat, nebo jinak převádět vaše osobní údaje třetím stranám.

Třetích stran odkazy

Nechceme zahrnout nebo nabízet komerční produkty nebo služby třetích stran na našich stránkách.

Reklama

Nechceme prodávat nebo zobrazovat reklamu na CO2.Earth.

Analytics

Tato stránka používá Google Analytics shromažďovat neosobní demografické a souhrnné statistiky ke sledování využití webu. Použití tohoto statistických informací se řídí podmínkami služby Google Analytics služeb (http://www.google.com/analytics/terms/us.html).

Anonymní Návštěvy

Umožňujeme anoymous návštěvníkům toho CO2.Earth webu.

Ctíme Do Not Track (DNT) signály a ne sledovat, rostlinné cookies, nebo použijte reklamu, když mechanismus DNT prohlížeč je na svém místě.

Třetí strana behaviorální sledování

Nechceme, aby třetí osoby behaviorální sledování.

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

CO2.Earth není specificky na trh, aby děti mladší 13.

Poctivého informování Zásady

V souladu s pravidly poctivého informování zásad, budeme brát tyto citlivé kroky by mělo dojít k porušení údaje:

  • Budeme informovat dotčené uživatele e-mailem do 7 pracovních dnů.

Kontakt

Pokud máte dotazy týkající se této zásady ochrany osobních údajů, prosím kontaktujte nás.

Pro Oxygen
709 Yates Street, PO Box 8800
Victoria British Columbia V8W 3S3
Kanada

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript.

Telefon: 1.250.884.6760